Apák napi ajándék ötletek kicsiknek és nagyoknak

apák napi ajándék ötletek

Mivel ajándékozzuk meg az édesapákat apák napján? Az első apák napján az USA-ban 1909-ben vörös rózsával köszöntötték fel az apukákat. Attól tartok a legtöbb apuka meglepődne, ha egy csokor vörös rózsát kapna, ezért nézd meg inkább apák napi ajándék ötletekből készült válogatásunkat, ahol kicsik és nagyok is találnak szuper ötleteket, saját készítésű és boltban vásárolható ajándékokat is mutatunk.

Saját készítésű ajándékok apák napjára

Tenyérnyomat, lábnyomat

Olcsó és viszonylag egyszerűen elkészíthető ajándék gyerekek tenyérlenyomatából, vagy lábnyomából kedves képet készíteni.

Saját készítésű apák napi ajándék kavicsokból

Kavicsokból ötletes, egyedi apák napi ajándék készíthető, a gyerekek imádni fogják!

 

Házi készítésű apák napi süti

Szokták mondani, hogy a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út. Az apukák biztos örülni fognak valami finomságnak, különösen, ha a gyerekük készítette a számukra. A tiramisu egy kedvelt desszert, amit sütés nélkül még a legkisebbek is elkészíthetnek, vagy meglepheted édesapádat apák napi reggelivel, például amerikai palacsintával.

 

Vásárolható apák napi ajándékok

Ha inkább valamilyen készen vásárolható ajándékkal lepnéd meg apukádat, nézd meg ezt a válogatást!

Apák napi bögre

A bögre praktikus ajándék, így apát minden reggel emlékezteti a gyerekeire.

Vicces apák napi bögre

fekete vicces apák napi bögre

 

Férfias elegancia ajándékcsomag

Az ajándékcsomagok mindig is klasszikus ajándéknak számítottak. Praktikus ajándék, mert a finom italok, és élelmiszerek garantáltan elfogynak, tehát nem lesz még egy porfogó, amit már egyik polcra sem fér fel.

A férfias elegancia ajándékcsomagban minőségi finomságok vannak kifejezetten férfiak számára díszdobozban stílusosan elhelyezve dekorációs szalmával és szatén masnival. Az ajándékhoz egyedi üdvözlőkártyát és fényképet is lehet mellékelni, és házhoz is szállítják az édesapának, tehát akkor is remek lehetőség, ha valakinek nincs lehetősége személyesen felköszöntenie édesapján apák napján. Egyedi ajándékcsomag összeállítására is van lehetőség.

Férfias elegancia ajándékcsomag itt  

Apák napi ajándékcsomagok itt  

 

férfias elegancia ajándékcsomag

 

Hűtő sörcsap

Ezzel a hűtő sörcsappal mindig kellemesen lehűtött lesz a sör vagy más ital, például gyümölcslé, limonádé. Elegáns design, szuper parti élmény.

Hűtő sörcsap vásárlás itt

hűtő sörcsap

Autóőrült falióra

Az autóőrült falióra fantasztikus ötlet minden autóipar-rajongónak. A falióra hihetetlen utánzata a krómozott elektronnak, mely sportfékeket rejt magában. A csavarkulcs és csavarhúzó formájú óramutatók mindig pontosan mutatják az időt! Ez a falióra nem csak jól néz ki, de a szobában praktikus kiegészítőként is funkcionál. Ha besötétedik – oltsd le a villanyt, szóljon halkan a zene és engedd ezt a gyönyörű kék elektront ragyogni a helyiségben.

Autófelni falióra vásárlás itt

autófelni falióra apának

Borosüveg alakú ajándékkészlet

A borosüveg alakú készlet bortartozékokhoz ajándékkészlet praktikus, egyben dizájnos ajándék a bor szerelmeseinek. Tartalmaz: fóliavágót, dugóhúzót, cseppfogó gyűrűt, borkiöntőt.

Borosüveg ajándékkészlet vásárlás itt.

borosüveg alakú ajándékkészlet

Földgömb alakú dekantáló

Kézműves darab, gravírozott kontinensekkel szemet gyönyörködtető, a tartalmával pedig a többi érzékét varázsolja el. A földgömb alakú dekantáló két pohárral luxus ajándék, amivel mindenkinek örömöt szerezhetünk, aki szereti a kellemes italt stílusosan fogyasztani.

Földgömb alakú dekantáló vásárlás itt.

földgömb alakú dekantáló

 

Te milyen apák napi ajándékkal köszöntöd fel az édesapádat?

Az apák napi ajándék mellé csatolj egy szép apák napi verset vagy apák napi köszöntőt.