Apák napi ajándék ötletek kicsiknek és nagyoknak

apák napi ajándék ötletek

Mivel ajándékozzuk meg az édesapákat apák napján? Az első apák napján az USA-ban 1909-ben vörös rózsával köszöntötték fel az apukákat. Attól tartok a legtöbb apuka meglepődne, ha egy csokor vörös rózsát kapna, ezért nézd meg inkább apák napi ajándék ötletekből készült válogatásunkat, ahol kicsik és nagyok is találnak szuper ötleteket, saját készítésű és boltban vásárolható ajándékokat is mutatunk.

Saját készítésű ajándékok apák napjára

Tenyérnyomat, lábnyomat

Olcsó és viszonylag egyszerűen elkészíthető ajándék gyerekek tenyérlenyomatából, vagy lábnyomából kedves képet készíteni.

Saját készítésű apák napi ajándék kavicsokból

Kavicsokból ötletes, egyedi apák napi ajándék készíthető, a gyerekek imádni fogják!

 

Apák napi ajándék csokiból

A csoki önmagában nem tűnik túl izgalmas ajándéknak, de egy kis kreativitással ötletes apák napi ajándékot lehet belőle varázsolni.

 

Saját készítésű fotó kocka

Néhány fotó, egy kis ragasztó, egy fakocka és némi kézügyesség és máris kész a fotó kocka! Az ügyesebbek a kockából tolltartót is készíthetnek.

Egyedi kép szerkesztése

Mit szólnál, ha az apukád egy újság címoldalán szerepelne, vagy űrhajósként, focistaként? A photofunia képszerkesztő oldalon rengeteg szuper apák napi képet szerkeszthetsz, íme egy kis ízelítő. Kattints a képekre ha nagyobb méretben szeretnéd őket megnézni!

Apák napi kuponok

Az apák napi kuponok lényege, hogy különböző vállalásokat teszel, és apukád később beválthatja ezeket a kuponokat. Néhány ötlet a kuponok szövegezéséhez:

  • masszázs
  • puszi
  • ölelés
  • kiviszem a szemetet
  • elmosogatok
  • Tiéd a távirányító

Házi készítésű apák napi süti

Szokták mondani, hogy a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út. Az apukák biztos örülni fognak valami finomságnak, különösen, ha a gyerekük készítette a számukra.

Néhány ötlet:

Tiramisu

A tiramisu az egyik legnépszerűbb desszert, szinte mindenki imádja, és egyszerűen és főzés nélkül elkészíthető, így akár a legkisebbek is tudnak segédkezni az elkészítésében. Tiramisu receptért kattints a linkre!

tiramisu tojás nélkül

 

Amerikai palacsinta

Az amerikai palacsinta kicsit bonyolultabb, mint a tiramisu, de azért viszonylag könnyen elkészíthető. Nagyobb gyerekek egyedül is meg tudják csinálni, és igazán különleges, mini palacsinta tortákat lehet belőlük készíteni, aminek egy apuka sem tud ellenállni. Amerikai palacsinta receptekért látogass el az amerikaipalacsinta.com weboldalra!

oreo amerikai palacsinta torta

 

Vásárolható apák napi ajándékok

Ha inkább valamilyen készen vásárolható ajándékkal lepnéd meg apukádat, nézd meg ezt a válogatást!

Apák napi kulcstartó

A kulcstartó egy nagyon hasznos és praktikus eszköz, amit mindig magunknál tartunk, így apukádat is mindig emlékeztetni fogja, hogy kitől kapta. Apa a mi hősünk kulcstartót itt tudod megvásárolni!

apák napi kulcstartó, apa a mi hősünk

 

Apák napi kötény

Ha apukád szered főzni, akkor ezt az apák napi kötényt garantáltan imádni fogja!

apák napi ajándék kötény

 

Apák napi póló

Egy ötletes apák napi póló szintén nagyszerű és praktikus ajándék lehet.  További pólókat az emkeszerkok.hu weboldalon találsz.

apák napi póló

 

Te milyen apák napi ajándékkal köszöntöd fel az édesapádat?

Az apák napi ajándék mellé csatolj egy szép apák napi verset vagy apák napi köszöntőt.