Apák napi ajándék ötletek kicsiknek és nagyoknak

apák napi ajándék ötletek

Mivel ajándékozzuk meg az édesapákat apák napján? Az első apák napján az USA-ban 1909-ben vörös rózsával köszöntötték fel az apukákat. Attól tartok a legtöbb apuka meglepődne, ha egy csokor vörös rózsát kapna, ezért nézd meg inkább apák napi ajándék ötletekből készült válogatásunkat, ahol kicsik és nagyok is találnak szuper ötleteket, saját készítésű és boltban vásárolható ajándékokat is mutatunk.

Saját készítésű ajándékok apák napjára

Tenyérnyomat, lábnyomat

Olcsó és viszonylag egyszerűen elkészíthető ajándék gyerekek tenyérlenyomatából, vagy lábnyomából kedves képet készíteni.

Saját készítésű apák napi ajándék kavicsokból

Kavicsokból ötletes, egyedi apák napi ajándék készíthető, a gyerekek imádni fogják!

 

Apák napi ajándék csokiból

A csoki önmagában nem tűnik túl izgalmas ajándéknak, de egy kis kreativitással ötletes apák napi ajándékot lehet belőle varázsolni.

Apák napi kuponok

Az apák napi kuponok lényege, hogy különböző vállalásokat teszel, és apukád később beválthatja ezeket a kuponokat. Néhány ötlet a kuponok szövegezéséhez:

  • masszázs
  • puszi
  • ölelés
  • kiviszem a szemetet
  • elmosogatok
  • Tiéd a távirányító

Házi készítésű apák napi süti

Szokták mondani, hogy a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út. Az apukák biztos örülni fognak valami finomságnak, különösen, ha a gyerekük készítette a számukra.

Néhány ötlet:

Tiramisu

A tiramisu az egyik legnépszerűbb desszert, szinte mindenki imádja, és egyszerűen és főzés nélkül elkészíthető, így akár a legkisebbek is tudnak segédkezni az elkészítésében. Tiramisu receptért kattints a linkre!

Amerikai palacsinta

Az amerikai palacsinta kicsit bonyolultabb, mint a tiramisu, de azért viszonylag könnyen elkészíthető. Nagyobb gyerekek egyedül is meg tudják csinálni, és igazán különleges, mini palacsinta tortákat lehet belőlük készíteni, aminek egy apuka sem tud ellenállni. Amerikai palacsinta receptekért látogass el az amerikaipalacsinta.com weboldalra!

 

Vásárolható apák napi ajándékok

Ha inkább valamilyen készen vásárolható ajándékkal lepnéd meg apukádat, nézd meg ezt a válogatást!

Apák napi bögre

A bögre praktikus ajándék, így apát minden reggel emlékezteti a gyerekeire.

szuper apa bögre

apa főnév bögre

 

köszönöm apa bögre

100 program a családdal

Szokták mondani, hogy a közösen eltöltött az idő a legjobb ajándék. Ha nincs ötleted, hogy mit csinálhatnátok együtt apával, akkor neked találták ki ezt a kaparós posztert, melyen 100 különböző programot találsz majd! Induljon hát az izgalmas programozás a családdal!

 

100 program családdal

Házi sörkészítő szett

Szereti apa a sört? Mi lenne, ha otthon elkészíthetné a saját sörét? Ezzel a szettel megteheti!

 

házi sörkészítő szett

Kaland élményajándék

A Kaland egy különleges ajándékutalvány, ahol apa 140 szabadidős program közül választhat, így mindenki garantáltan talál kedvére valót Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy felejthetetlen kaland! A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat.

 

kaland ajándékdoboz

Földgömb alakú dekantáló

Kézműves darab, gravírozott kontinensekkel szemet gyönyörködtető, a tartalmával pedig a többi érzékét varázsolja el. A földgömb alakú dekantáló két pohárral luxus ajándék, amivel mindenkinek örömöt szerezhetünk, aki szereti a kellemes italt stílusosan fogyasztani.

Földgömb alakú dekantáló vásárlás itt.

földgömb alakú dekantáló

 

Te milyen apák napi ajándékkal köszöntöd fel az édesapádat?

Az apák napi ajándék mellé csatolj egy szép apák napi verset vagy apák napi köszöntőt.