6 meglepetés Apák napjára

apáknapi meglepetések

Magyarországon nem régóta ünneplik az apák napját, igazán az elmúlt években vált általánossá. Az apák napja egyedülálló alkalom arra, hogy kifejezd a szeretetedet az apukád iránt és megajándékozd egy személyes és egyedi ajándékkal. Külön erre az alkalomra készült ajándékokat találsz az interneten és a boltokban, lehet válogatni belőlük attól függően, kinek mi a legjobb ajándék apák napjára.

Milyen fajta ajándékokból válogathatunk?

A továbbiakban tippekkel látunk el, hogy miből érdemes választani.

  1. Elektronikai felszerelések

Napjainkban már elég kevés család nem rendelkezik laptoppal, mert ezek teljesítmény területén is megfelelőek otthoni használatra vagy egyszerűbb játékokra. Ezért egy vezeték nélküli egér, hangfal, dokkoló, vagy egy univerzális laptop töltő is örömet okozó ajándék lehet. Az okos berendezések a háztartásban is általánossá váltak, mint például egy okos kamera, hőmérő, wifi jelerősítő is szuper ajándék lehet a családfő részére.

  1. Autós kiegészítők

Az autóra mindig lehet költeni, több olyan eszköz kapható már amivel hasznosabb, kényelmesebb lesz az utazás. A tolatóradar, a menetrögzítő kamera, üléshuzat, divatos váltógomb kiváló ajándék lehet. A férfiak nagy része igen kényes az autóját illetően, szereti takarítani, mosni, ezért egy ilyen típusú apuka egy komplett autótisztító csomagnak nagyon tud örülni.

  1. Apás bögre, pohár

Örök klasszikus megoldásként nem maradhat el az ivóalkalmatosság, akár kiegészülhet vicces feirattal vagy családi képpel. De a legújabb divat a termosz bögre, amelyben bárhova magával viheti a meleg vagy éppen hideg italát, hozzáadva egy személyes ajándékot, egy képet vagy kedvenc mintát. Általában kiváló minőségű alumíniumból készül, nagy fogantyúval.

  1. Férfias ajándékok

Ha a férfias oldalát szeretnénk hangsúlyozni az apák napjának, egy menő karóra, kulcstartó, férfias illatszer, minőségi borotva, mindegyik kimondottan férfias ajándék lehet egy apának. De sok férfi szereti a késeket, bicskákat, azokat is ajándékozhatjuk. Mindegyik esetében lehet belőle egyedi ajándékot készíteni egy apró képpel, szöveggel, mintával.

  1. Minőségi ital

Nagyon sokféle, jó minőségű italt lehet ajándékként adni, azonban érdemes inkább behatárolni, hogy a töményebb vagy a könnyedebb italokat szereti igazán. Újra divat a gin, amiből nagyon sokfélét gyártanak, de saját holland sör összeállítást is adhatsz, saját magad által tervezett képpel, szöveggel, mintával.

Aki kedveli a gint és szokott is vásárolni belőle, már online is beszerezheti, vásárolj gint webáruházból, a Ginshop webáruházban sokféle különleges ginből tudsz majd választani.

  1. Személyre szabott törölköző

Igazán egyedülálló ajándék lehet egy olyan törölköző vagy fürdőlepedő, amely teljesen egyedi módon készül, választott mintát vagy képet nyomtatva rá.

Összegezve

Apák napjára tehát igazán van miből választani az ötletek terén, a tökéletes ajándék kiválasztásához azonban ismerni kell az édesapát, hogy mi az ami igazán örömet okozhat neki az ötletek közül.