A legjobb meglepetések apák napjára!

apák napi meglepetés

Ahogy közeledik az apák napja egyre inkább válik aktuálissá a kérdés, hogy miként fejezhetjük ki szeretetünk és tiszteletünk a család férfi tagjának irányába. Ezt megkönnyítendő az alábbi cikkben összegyűjtöttük a legjobb meglepetéseket apák napjára, amikből bátran válogathatunk a jeles naphoz közeledve.

Elektronikai felszerelések

Apák napjára természetesen mély lehet a merítési lehetőség, főképp az elektronikai felszerelések, eszközök tekintetében. Ezen a téren ugyanis válogathatunk a kisebb mindennapi, a gamer cuccok, vagy épp a szokatlan megoldások között. Alapjában véve az alábbi három kategóriát emelnénk ki amik közül érdemes lehet válogatni.

Laptop kiegészítők

Ma már gyakorlatilag meglepő, ha egy háztartásban nincs legalább egy laptop. Ezek a hordozható gépek ugyanis könnyűek, kompakt méretűek, de még teljesítmény terén is megfelelhetnek otthoni felhasználásra, vagy akár alapszintű játékhoz is. Ezen a téren pedig tudjuk, hogy minden apa a szíve mélyén gyerek marad. Emiatt egy vezeték nélküli egér, egy univerzális laptop töltő, hangfal vagy épp dokkoló egyaránt jó választásnak bizonyulhat.

apa laptop

Konzol kiegészítők

Hasonló vonalon mozogva a konzolokhoz is találhatunk hasznos, vagy épp menő kiegészítőket. Egy apa-fia FIFA meccshez pedig elengedhetetlen, hogy extra kontrollerekkel vívhassuk a párbajt. Tehát ezen a téren is érdemes alaposan körbenézni, hiszen könnyen találhatunk ideális ötleteket.

Egyéb okos berendezések

Egyre nagyobb divat a háztartásokban a különböző okoseszközök használata is. Ezen a téren az okos kamera, hőmérő, tv okosító, wifi jelerősítő, okos izzó mind-mind jól jöhet akár apák napjára is. Ezekkel ugyanis jelentősen megkönnyíthető az otthoni lét, ami egy családfő számára is fontos lehet.

Autós kiegészítők

Egy család másik alapfelszerelése ma már a gépjármű is. Ezek ráadásul olyan eszközök, melyekre mindig lehet költeni, mindig lehet mit belepakolni, hogy menőbb, hasznosabb, kényelmesebb legyen az utazás és a közlekedés. Ezen a téren a tolatóradar, a bluetooth-s rádió, a menetrögzítő kamera, a belső világítás, üléshuzat, divatos váltó gomb, vagy egy menő matrica is kiváló apák napi ajándék lehet.

Apás bögre, pohár

Természetesen apák napi ötletként nem maradhat el az örök klasszikus apák napi ivóalkalmatosság sem. Ez ölthet bögre, vagy pohár formát is, kiegészülve vicces felirattal, vagy egy közös családi képpel, szívhez szóló üzenettel megspékelve.

Férfias ajándékok

Amennyiben apák napján nem a családfő gyermeki, vagy érzékeny énjére szeretnénk hatni, akkor maradnak az igazi férfias ajándékötletek, mint egy divatos karóra, menő kulcstartó, egy férfias illatszer, vagy egy minőségi borotvakészlet.

Egy minőségi ital

Végül, de persze nem utolsó sorban a férfias vonalon maradva, ha tisztában vagyunk az adott illető ízlésével, akkor akár egy minőségi itallal, vagy italválogatással is meglephetjük. Ezen a téren sokat nyom a latba, hogy valaki a töményebb italokat szereti, mint a pálinka, whisky, rum, vagy inkább a könnyedebb italok a favoritok, mint a sör, bor vagy pezsgő. Ez alapján azonban már jelentősen szűkíthetjük a kört.

Összegezve

Az apák napjára tehát számos kategória közül válogathatunk, így érdemes először azzal kezdeni, hogy a főbb kategóriák közül melyiket is részesítjük előnyben, hiszen így már könnyebb lehet majd a döntés is, a tökéletes ajándék megtalálása terén.