Prémium apák napi ajándékok

ajándék apának

Az apukákat egyre többen köszöntik meg, nézze meg, milyen egyedi apák napi ajándékcsomagok közül válogathat!

Az apák napja Magyarországon még mindig nem tartozik azon ünnepek közé, amit minden család megtart. Népszerűsége jóval kisebb, mint az anyák napjáé, de jó hír, hogy a statisztikák szerint minden évben növekszik, és az apukákat is egyre többen köszöntik meg nálunk is. Mutatunk pár prémium ajándék ötletet.

Európában és így Magyarországon is három nagy ünnep típust tartunk számon. Egyike ezeknek a keresztény egyház ünnepei, mint a húsvét vagy a karácsony. A másik az adott országnak a nemzeti ünnepei, nálunk a két legfontosabb talán az 1848-49-es forradalom és szabadságharc, illetőleg az 1956-os forradalomról való megemlékezés.

A harmadik ünnepi kategória pedig a családé. Ezek az anyák napja, a nőnap, a gyereknap, az apák napja, a férfinap. Népszerűségi indexük pedig követi az iménti felsorolást, de az is igaz, hogy időrendben is így követik egymást, vagyis az apák napja a legfrissebb ünnepünk. Csupán 1972-ben kezdeményezték a megünneplését, köszönhetően Nixon, amerikai elnöknek, Magyarországon pedig 1994-ben tettek kísérletet a bevezetésére.

Amikor apa igazán megérdemli

Az emberek hajlamosak az életüket kerek évszámokhoz kötni, máshogy ünnepeljük az 50. születésnapunkat, mint azt, amikor 48 évesek leszünk. A kerek évfordulókon valamiért mindenki jobban díszbe öltözteti a szívét: ismét eltelt egy évtized, ismét maguk mögött hagytuk életünk egy szakaszát.

A kerek évforduló heroikusabb tartalma azonban nem csak a születésnapokon érvényesülhet, hanem például az apák napján is. Egy kerek 40-50-60-70-ik évszámot apák napján sem illik elintézni egy A világ legjobb apájának pólóval vagy kulcstartóval, főleg akkor, ha egy évvel korábban is ez volt a meglepetés.

A kerek évfordulókat több módon is megünnepelhetjük, a legkedvesebb gesztus, ha a közös időtöltést kombináljuk egy szép ajándékkal. A családi vacsora mellett ilyenkor apát el lehet vinni például egy jó kis focimeccsre vagy egy menő koncertre, vagy éppen egy wellness-hétvégére, ha a családfőnek éppen az a vágya.

Fókuszálj a különleges ajándékokra

Egy kerek évforduló alkalmával tehát felejtsük el a gravírozott kulcstartót, és próbáljuk meg egy igazán szuper apák napi ajándékot beszerezni. Digitális világunkban némi böngészéssel valószínűleg nem lehetetlen feladat valami igazán menő dologra rábukkanni. Ráadásul olyan oldalak is segítségünkre lehetnek, mint a meglepetesem.hu.

Mindenkinek mást jelent a prémium ajándék, de ami ritka, különleges vagy éppen kreatív az mindenképpen értéket képvisel. És az se baj, ha egy kerek évfordulóra nem egy darab meglepivel, hanem egy ajándékcsomaggal készülünk, ami persze külcsín tekintetében lehet ajándékkosár vagy ajándékbox is.

prémium apák napi ajándékcsomag

Légy egyedi, légy prémium a kerek évfordulón

Egy prémium apák napi ajándékcsomag arra hivatott, hogy az édesapák minden érzékszervét elkényeztesse. Ennek jegyében nem hiányozhat belőle egy palack első osztályú bor, esetleg pálinka- vagy whisky különlegesség. Az igazi ínyencségek pedig sokak számára a koccintás után kezdődnek.

Egy prémium apák napi ajándékválogatásban a menő italok mellett ugyanúgy helye van a kézműves csokoládéknak, mint a különleges lekvároknak vagy teáknak is. A kulcsszó az, hogy olyan meglepetést válasszunk, amit apa sem kaphat meg mindenkitől minden alkalomra.

Egy apák napi ajándékbox vagy ajándékkosár titka tehát az, hogy a benne lévő dolgokat nem vásárolhatja meg apa sem bárhol és bármikor. Egy férfi, legyen az bármennyire is marcona, a szíve mélyén imádja a kényeztetést, és azt is szereti, ha különlegesnek érezheti magát. Egy Meglepetésem ajándékcsomaggal ez egész biztosan így lesz.