Megható és vicces Apák Napi ajándék ötletek

ajándék dobozok

Nemsokára itt az Apák Napja, amit az utóbbi években egyre többet ünnepelnek, akárcsak az Anyák Napját. Ha Te is szeretnéd ünnepelni akkor lassan itt az ideje kigondolni egy apró ajándékot, amivel meglepheted édesapádat és kifejezheted felé a szeretetedet.

Tekintve, hogy az apukák általában a család humor felelősei, ezért most kifejezetten olyan Apák Napi ajándék ötleteket mutatok be Neked, amik egyszerre tudnak meghatóak és viccesek is lenni.

Hiszen mi lehetne örömtelibb ajándék, mint egy vidám nevetés együtt a családdal. 


Gravírozott Oscar szobor

Egy gravírozott Oscar díj szobor egyszerre tud megható és vicces meglepetés is lenni. Feliratnak az kerül rá, amit Te szeretnél. Lehet például az a szöveg, hogy “ A világ legjobb apukájának” de ha szeretnéd kiemelheted édesapádnak azt a tulajdonságát is, amit a legjobban szeretsz benne. Ha apukád sokat viccelődik akkor lehet “a világ legviccesebb apukája” vagy ha finom vacsorákat készít akkor “a világ legjobban főző apukája” lesz az ideális felirat.
legjobb apa oscar szobor

Egyedi gravírozott kulcstartó

Ha egy apró és személyes ajándékot szeretnél adni akkor tökéletes választás egy gravírozott kulcstartó. Hiszen édesapád mindig magánál fogja hordani, és bármikor ránéz Te fogsz eszébe jutni róla. A gravírozott kulcstartókat teljesen személyre lehet szabni, így biztosítva, hogy megható ajándék legyen. Kerülhet rá idézet, egy fontos dátum (pl: a gyermekeinek a születési dátuma) vagy néhány fontos gondolat, amit szeretnél megosztani vele.

Fotókönyv az emlékeitekkel vagy vicces fotókkal

Egy másik érzelmes és megható ajándék ötlet egy szép fotókönyv, amelybe megörökíti a közös emlékeket és pillanatokat. Akár a gyerekkorodról, közös utazásaitokról vagy más fontos eseményekről van szó, egy személyes fotóalbum garantáltan előhozza az örömkönnyeket. Ha pedig szeretnénk humoros meglepetést adni, akkor összeválogathatsz olyan családi képeket is, amik a legviccesebben sikerültek.

Egyedi söröskorsó egy sör kedvelő apukának
Ha édesapád fogyaszt alkoholt és szereti a sört, akkor ez egy vicces és hasznos meglepetés tud lenni, amit később dicsekedve mutat majd meg a barátainak is. A korsóra kérhetsz akár saját grafikát is, ha egyedi elképzelésed van.

Ékszer, amit mindig magával hordhat

Az ékszerek időtálló és emlékezetes ajándékok tudnak lenni, persze ez már kicsit drágább ajándékok közé sorolható. Ha apukád hord ékszereket akkor egy nyakláncnak vagy karkötőnek biztosan örülni fog! Érdemes olyan ékszert választanod, ami esetleg szimbolizál is valamit. Például ha szoktatok együtt erdei túrákra menni, akkor egy ezüst fa medál a legjobb választás, míg ha sokat jártok horgászni akkor egy halacska medál. A lényeg, hogy valamilyen módon kötődjön hozzád is.

Kaparós térkép

Egy kaparós térkép több szempontból is csodás ajándék lehet. Egyrészt édesapád ki tudja tenni a falra így mindig szem előtt van, hogy mennyi helyen jártatok már és eszébe juthat a sok közös emlék. Másrészt motivál arra, hogy még több helyre látogassatok el együtt, hogy aztán a beutazott helyszíneket lekaparhassátok a térképen.

Remélem, hogy ezek az ötletek inspirációt nyújtanak számodra az Apák Napi ajándék megválasztásához. Ne feledd, az Apák Napja nem csak az ajándékozásról szól, hanem arról is, hogy kifejezzük szeretetünket és hálánkat azokért az áldozatokért, amelyeket az édesapáink tesznek értünk és a családjainkért.